vi kan lære ved at bruge at spire i os selv ligesom blomsterne.

naturen er magisk.Naturen er ikke kun til pynt og skønne gå ture, jeg oplever den er healende på mange måder, Måske genkender du selv det at starte en gå tur dårligt humør og kommer hjem med fornyet energi og det dårlige humør er forsvundet? jeg vil påstå at naturen er den bedste medicin vi kan give os selv.

Vinteren er stadig over os, men de første tegn på at foråret er vej og vi går en fantastisk tid i møde, kan vi se ude i vores haver og i skovene , erantis og vintergækker gror og spirer nok så lystigt og trodser kulde og blade på deres vej op ,for at blive set og være her for en stund. på samme måde som disse forårsbebuder spirer , så har vi også brug for at spirer og finde lys og glæde i vores liv selv i en mørk tid og i en tid hvor verden er foranderlig på mange fronter.


og der oplever jeg at naturen kan hjælpe ikke blot mig selv, men også de mennesker jeg er så heldig at få lov at hjælpe i terapioasen til at finde deres vej ud af stress eller andre udfordringer, den hjælper med sit stille væsen en til at få mere indre ro, skabe overskud til at genskabe glæde.


Naturens egen medicin er så enkel og samtidig fantastisk, selv elsker jeg at studere de små fine vintergækker , som pibler op lige nu, De gule erantisser der lyser op i mørket med deres flotte gule farver, de hjælper mig til at slippe evt. tristhed eller bekymring i sindet og hjælper til at finde glæden frem .

de to forårsbebuder viser os at vi går i mod en lysere og varmere tid, og ved at studere disse blomster kan vi selv minde os om at efter mørke perioder i vores liv , vil der for det meste vise sig lysere tid igen, Naturen kan hjælpe os til at komme nemmere igennem det der er svært i vores liv.

Prøv blot at betragte træerne der står lige nu nøgne og sårbare uden blade på grenene, de kan minde os selv om vores egen sårbarhed, kigger vi ned af træets stamme og følger dens rødder, vil vi se at de for det meste står dybt plantet i jorden med deres rødder og står godt fast.


På sammen måde som træet kan vi selv lære af naturen at stå godt fast også når livet byder os svære vilkår.


kort sagt så kan naturen hjælpe os til at skabe balance i både krop og sind.


Jeg bruger personligt dagligt naturen og laver naturøvelser og i mit arbejde som psykoterapeut med kombinationen af samtaleterapi og haveterapi til de af mine kunder der har brug for hjælp til at slippe stress eller ønsker at genskabe ro og balance i deres liv.


har du lyst til at lære hvordan du med naturøvelser kan gøre det samme så er du velkommen til at booke uforpligtende en samtale med mig. jeg vil elske at hjælpe dig.


du kan også læse mere her terapioasen.dk/hvad er haveterapi1

om hvad haveterapi hjælper med .