Stress

 

Ved at opholde os i naturen opdager vi, hvor meget, vi er en del af den og ved at være i den, kan vi komme i kontakt med vores egen naturlige tilstedeværelse og rytme.

Ved stress og udbrændthed hjælper det at komme væk fra de vante omgivelser, som kan være belastende, (det kan være jobbet, hjemmet, byen .ol.)

I Terapioasen vil du for en stund få et åndehul som stressramt, hvor jeg træner dig i at lave ingenting, hvilket kan være svært og føles forkert,via nogle øvelser som er specielt til haveterapi, vil du mærke hvordan du langsomt finder ro  i kroppen..

for mennesker med stress er det vigtig at erkende, at de ikke kan yde det samme som før og at deres ydeevne er meget lav. De må tage udgangspunkt i at være, hvor de er og langsomt og gradvist arbejde sig frem til at genvinde den normale kapacitet og ydeevne.

Det er vigtig kun at udføre en ting af gangen som stressramt, uden at tænke på hvad der derefter skal ske. Årsagen er, at aktiviteterne ikke skal gøres i første omgang for resultaternes skyld, men mere fordi selve udførelsen af ganske få og enkelte aktiviteter skal dæmpe det autonome nervesystems alarmberedskab og derved skabe balance i hjernefunktionerne.

øvelserne i haveterapi  udføres hele året i TERAPIOASEN , i de  mere kolde mdr. sikre jeg at du ikke fryser når du opholder dig i haven og der er indlagt aktiviteter indendørs ,så du får tiden til at få kroppen varmet helt. 

”Stress- det er de håndjern
man bærer om hjertet.”

Helmut Qualtinger

 

Terapioasen | CVR: 34574685 | Rugtvedvej 24, 4470 Svebølle  | Tlf.: 2886 8240