nærværets magi

hvad betyder det at være nærværende og hvordan er du nærværende?

.

Jeg skriver til dig der drømmer om at være mere tilstede i nuet i alle din gøremål mit mål med at skrive dette er at at være så nærværende og ægte jeg kan i mit skriv her til dig og vil skrive om hvad nærvær kan og hvad der er for en størrelse vi har med at gøre.

Mit budskab i dette blog indlæg vil handle om hvad det vil sige at være nærværende i vores liv,

hvis vi følger den danske ordbog beskrives det således:

.Nærværende:denne;tilstede,foreliggende,forhåndenværende,forefundet,

Aktuel; præsent, på rede hånd; opmærksom og vågen.


Ja det er nogle af de ord som kan beskrive hvad nærvær er ,måske siger det ikke dig ret meget,

men når jeg taler om nærvær så forbinder jeg det personligt med at være opmærksom og være fuldt til stede i alt hvad jeg gør, når jeg taler, skriver, snakker, lytter til andre der taler, lytter til lydende der omgiver mig indenfor og udenfor med andre ord jeg er våge og nærværende.


Den øvelse i at have bevidsthed på hvornår jeg er nærværende og øve sig i at være nærværende i alt hvad jeg gør , kan være svær i vores moderne og hektiske verden, vi bombaderes med masser af indtryk døgnet rundt og mange input vi skal forholde os til døgnet rundt og samtidig er vi videre i tankerne og ofte på vej væk i det næste nu. du genkender det måske selv?

At intentionen om at være opmærksom og fuldt til stede i en samtale kan svigte for dig, du opdager at du kun lytter halt, mens dine tanker er et andet sted?

Hvis du genkender det, så er du ikke ene om det, for i vor travle tid må nærværet ofte vige for det næste øjeblik. Men jeg oplever selv at når vi giver os selv tid og lov til at være nærværende, så kan vi opleve magien i nærværet..


Har du prøvet at sidde i regnen under et halvtag og lytte til dråberne der trommer på taget eller siddet og mærket regnen i dit ansigt? Hvis du har så vil du sikkert lige som jeg opleve at være for alvor til stede i dit nu, her er du blot til og skal intet andet end at lytte og mærke hvordan du har det i din krop og sjæl lige nu.


Det fører mig frem til mit budskab til dig om at vi kan lære at genfinde roen og nærværet på mange måder, men en metode der er sikkert er det er naturen , med den som vores hjælper kan vi træne og øve os i at være fuldt til stede, måske har du oplevet at det kan være svær at bare sætte sig ned og være fuldt tilstede i naturen uden formål, det hører jeg ofte fra mine kunder der

kommer i terapihaven for at få min hjælp, til at slippe af med stress og uro i krop og hoved og derfor er konkrete naturøvelser som din hjælper meget gavnlig og virksom, de hjælper dig til at blive mere nærværende og genskabe balance i krop og hoved og kan forebygge stress.


Vi kan med nærvær og vores åndedræt som hjælper, reducere stress helt op til 80 %, det er ikke noget jeg blot skriver , seneste nye tal fra forskning


Har du lyst til at lære om hvordan du øge din egen evne til at skabe din egen magizone hvor du er total nærværende i dit sind og krop?, Så er haveterapi vejen til det.

klik ind på https://terapioasen.dk/kursus-iandertsmeditation-og-haveterapi og se hvordan du

du nemt og effektivt kan lære det.