BLOGINDLÆG OM VEJRTRÆKNING

• Bruger du dit åndedræt til andet end at trække vejret? '

• Vidste du at åndedrættet fungerer som bro mellem dit sind og kroppen det kan hjælpe dig til at slippe stress?Tænker du ofte eller sjældent på dit åndedræt, at du har dit åndedræt med dig hele tiden og er dit vigtigste redskab?

Uden åndedræt intet liv, ja det sidstnævnte ved du godt, men hvordan har du bevidsthed på det?

Tænker du nogensinde over at du i daglig hvile trækker vejret normalt med en frekvens på 12 gange i minuttet, det bliver til 20.00 gange på en dag.?


Denne frekvens stiger naturligt og nødvendigt i takt med at du øger din fysiske aktivitet, nogle mennesker har en høj frekvens i hvile, årsagen til det kan være mange, men en af parametrene er meget ofte stress.


Du kan ved at bruge gode åndedrætsøvelser forbedre din evne til at slippe stress og samtidig få endnu større bevidsthed på det værdifulde i at trække vejret ordentlig, dit åndedræt er også et genialt ”redskab ”til at holde fast i nuet.


Måske har du selv oplevet ofte at du trækker vejret mere overfladisk når du føler dig presset eller stresset i dine daglige gøremål i hverdagen privat og på job?


Så vil gode åndedrætsøvelser kunne hjælpe dig til at skabe ro i din krop og slippe stress, så du kan genskabe overskud igen til at prioriteret dine opgaver,

Du vil opleve ikke mindst, at du undgår at lade alle dine tanker om det du ikke får gjort suse rundt i hovedet og blokere for det du allerede er i gang med.

Ved at træne med åndedræts øvelser vil du øge din evne til at slippe stress, skabe ro og samtidig øge balance i kroppen og erfare at du din evne til at være mere til stede nuet også øges.

Du vil kunne skabe en bedre søvn som er nødvendigt for at kunne trives godt om dagen.


Når vi øger vores evne til at bruge vores vejrtrækning fuldt ud, vil vi opleve at kroppen belønner os udover vi slipper stress i krop og hoved øger vores evne til at mærke vores kropssignaler og dermed lærer at forebygge at blive stressramt igen.


Måske syntes du at det lyder for godt til at være sandt!


Eller måske har du svært ved at komme i gang selv med at træne dit vejrtrækning? så kan du få god og effektiv hjælp i min rolige og smukke terapihave der ligger i smukke landlige omgivelser og hvor du i 6000 kvm have kan lære med åndedrætsøvelser/meditation at bruge åndedrættet til at slippe stress og angst, i behandlingen af stress indgår haveterapi som en del af det.


Er du i tvivl om det er noget for dig og gerne vil vide mere? så læs mere på https://terapioasen.dk/hvad-er-haveterapi om hvordan jeg i terapihaven kan hjælpe dig med at lære at slippe stress med haveterapi. Du er også altid velkommen til at ringe til mig til en uforpligtende tlf. samtale på 28 86 82 40. husk ”åndedrættet er dit anker i livet”